joi, 6 iunie 2013

Cum alegi asigurarea pentru locuinta?

Pentru a va proteja casa si continutul acesteia in cazul unor incidente neasteptate, este bine sa aveti facuta o asigurare pentru locuinta astfel incat sa puteti recupera mare parte din daune. Aceste asigurari se fac in functie de riscurile la care locuinta are sanse sa fie expusa.
Asigurare locuinta


De exemplu daca  locuiti intr un  oras de campie, la bloc, sansele de furt, vandalism, apa de conducta si altele asemenea sunt mai ridicate decat cele de alunecari de teren, fenomene atmosferice, inundatii, etc. Trebuie sa va orientati mereu in functe  riscurile pe care zona le prezinta si de cat de locuita este casa respectiva, deoarece daca este una de vacanta, unele riscuri cresc fata de o casa locuita in permanenta.

Deasemenea o asigurare de care aveti nevoie oriunde va situati este cea de asistenta tehnica de urgenta la domiciliu, incat orice problema aveti cu instalatiile sanitare cat si cu tamplaria, incuietorile, instalatiile electrice, sa aveti la cine apela pentru rezolvarea problemelor fara  asteptare indelungata sau costuri ridicate.

In privinta tipului de asigurare va pot sfatui si brokerii dar cu siguranta macar o asigurare minima este foarte important de incheiat pentru locuinta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu