miercuri, 3 iulie 2013

Cum se fixeaza panourile 3D? - tutorial

Panourile 3D se folosesc in majoritatea cazurilor pentru diverse reclame dar si pentru a decora peretii interiori intr-un stil modern, elegant si inedit. La acest model de decoratiune puteti recurge in cazul locuintelor dar si al diverselor spatii publice care se vor cat mai speciale.

Va puteti alege formele si culorile ce vor forma decorul 3D dorit iar de fixarea acestora se vor ocupa profesionistii.

Panouri decorative 3d
Fiind niste panouri din polistiren acestea trebuiesc fixate pe pereti fara a lasa la vedere prinderile sau alte elemente de sustinere inestetice.

Asadar iata ce aveti nevoie pentru fixare panouri 3D pe perete :

In primul rand peretele trebuie sa fie curat, nivelat apoi puteti masura si desena cu un creion  mici reperele pentru montarea panourilor 3D drepte fata de restul muchiilor peretilor mai ales daca nu aplicati panouri pe toata suprafata peretelui.

Taiati daca este cazul panourile cu un cutter dupa ce v-ati asigurat ca au dimensiunile corecte.
Folositi adeziv universal permanent pentru a lipi panourile. Intindeti adeziv atat pe toata suprafata peretelui cat si pe toata suprafata panoului, iar dupa ce in ambele cazuri este semi-solid, lipiti panoul de perete.

Dupa preferinte panourile se pot monta cu rosturi si atunci aveti nevoie de distantiere, apoi de chit de rosturi . In acest caz lipiti panourile unul langa altul si doar unde ramane intamplator spatiu se poate completa cu adeziv sau chit.

Dupa montare panourile se pot vopsi in culoarea preferata cu trafaletul, pensula sau un sistem automat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu