luni, 25 martie 2013

Incalzirea prin pardoseala cu apa

Sistemele de incalzire prin pardoseala pe baza de apa sunt de multe ori solutii mai ieftine pentru incalzire fata de centralele termice cu calorifere clasice, deoarece apa folosita este la o temperatura mai mica, de obicei intre 50 si 60 ° C, cu plus.

sisteme de incalzire prin pardoseala cu apa
Se pretinde ca temperatura dintr-o camera incalzita cu sistemul de icalzire prin pardoseala cu apa, este cu aproximativ 2° C mai mica decat intr-o camera care foloseste caloriferele clasice. Caloriferele montate pe pereti actioneaza ca niste convectoare pentru a incalzi aerul, in timp ce sistemul de incalzire prin pardoseala cu apa, actioneaza ca un emitator de caldura radianta pe intreaga suprafata.

Fata de caloriferele clasice, sistemele de incalzire prin pardoseala nu ocupa loc in camera, se creeaza mai mult spatiu si camerele sunt mai usor de curatat.

Zonele umede ca baia sau bucataria se vor usca mai repede.

Dezavantajele incalzirii prin pardoseala cu apa

Principalul dezavantaj este timpul de incalzire lent, in special in cazul in care conducta este incorporata intr-o podea solida. Incalzirea unei podele din lemn poate dura de la 30 de minute la o ora, in timp ce incalzirea unei podele din beton poate dura mai multe ore. Cu toate acestea timpul de racire este, de asemenea, in mod similar lung. Acest lucru nu poate fi considerat un dezavantaj, daca casa este ocupata in permanenta.

Un alt dezavantaj il reprezinta costul ridicat al manoperei, cost care se va amortiza relativ repede.

luni, 11 martie 2013

Constructii si amenajari case

Ct Urban Art - Portofoliul nostru de clienti si experienta ne recomanda pentru o colaborare fericita cu firma dumneavoastra pentru amenajari interioare pentru casa, apartamentul, biroul, spatiul comercial pe care ni-l veti incredinta. De asemenea, ne implicam in lucrari de amenajari exterioare pentru cladiri de birouri, case, apartamente, ansambluri rezidentiale, la cele mai convenabile preturi.

Constructii case si amenajari interioare
Compania noastra acorda garantie pentru toate constructiile si pentru toate tipurile de amenajari interioare: tencuieli, zugraveli, aplicari vopsele lavabile, turnare sapa, placari cu faianta si gresie, placari marmura, izolari polistiren – termosistem, hidroizolari, montari parchet, pardoseli sau lambriuri; de asemenea, executam operatiuni pentru amenajari exterioare: aplicari termosistem cu polistiren expandat, tencuiri, vopsiri cu vopseluri lavabile.

La interior, firma noastra se poate ocupa cu montajul tamplariei PVC cu geamuri termopan, instalatiile electrice (proiectarea si montajul tabloului electric, al spoturilor, al prizelor), instalatiile sanitare (proiectare si montaj). La exterior, in functie de proiect, asiguram montajul dalelor, al pavelelor sau al betonului amprentat.

De cand am deschis firma, am colaborat cu firme sau persoane fizice sau companii  din diferite domenii de activitate, pentru lucrari in case si vile particulare, in blocuri de locuinte sau ansambluri rezidentiale, in spatii si complexe comerciale, am lucrat in spitale, clinici, policlinici sau scoli. Echipa noastra este constituita din personal calificat si atestat in domeniu si lucreaza numai cu materiale si scule profesionale de cea mai buna calitate, pentru a realiza lucrari cu adevarat profesioniste.

Avem solutia perfecta si daca aveti nevoie de consolidari ale cladirilor: pentru fundatii, pentru poduri, pentru case vechi, pentru terenuri, cu gabioane, cu micropiloti sau fibre compozite; lucram cu cele mai bune materiale de pe piata; folosim utilaje moderne si cele mai noi tehnologii in domeniu.

Pentru mai multe detalii referitoare la activitatea noastra, va rugam sa ne contactati, tinand cont de faptul ca veti beneficia de cel mai bun raport calitate – pret pentru toate lucrarile pe care le veti realiza cu compania noastra.