luni, 11 martie 2013

Constructii si amenajari case

Ct Urban Art - Portofoliul nostru de clienti si experienta ne recomanda pentru o colaborare fericita cu firma dumneavoastra pentru amenajari interioare pentru casa, apartamentul, biroul, spatiul comercial pe care ni-l veti incredinta. De asemenea, ne implicam in lucrari de amenajari exterioare pentru cladiri de birouri, case, apartamente, ansambluri rezidentiale, la cele mai convenabile preturi.

Constructii case si amenajari interioare
Compania noastra acorda garantie pentru toate constructiile si pentru toate tipurile de amenajari interioare: tencuieli, zugraveli, aplicari vopsele lavabile, turnare sapa, placari cu faianta si gresie, placari marmura, izolari polistiren – termosistem, hidroizolari, montari parchet, pardoseli sau lambriuri; de asemenea, executam operatiuni pentru amenajari exterioare: aplicari termosistem cu polistiren expandat, tencuiri, vopsiri cu vopseluri lavabile.

La interior, firma noastra se poate ocupa cu montajul tamplariei PVC cu geamuri termopan, instalatiile electrice (proiectarea si montajul tabloului electric, al spoturilor, al prizelor), instalatiile sanitare (proiectare si montaj). La exterior, in functie de proiect, asiguram montajul dalelor, al pavelelor sau al betonului amprentat.

De cand am deschis firma, am colaborat cu firme sau persoane fizice sau companii  din diferite domenii de activitate, pentru lucrari in case si vile particulare, in blocuri de locuinte sau ansambluri rezidentiale, in spatii si complexe comerciale, am lucrat in spitale, clinici, policlinici sau scoli. Echipa noastra este constituita din personal calificat si atestat in domeniu si lucreaza numai cu materiale si scule profesionale de cea mai buna calitate, pentru a realiza lucrari cu adevarat profesioniste.

Avem solutia perfecta si daca aveti nevoie de consolidari ale cladirilor: pentru fundatii, pentru poduri, pentru case vechi, pentru terenuri, cu gabioane, cu micropiloti sau fibre compozite; lucram cu cele mai bune materiale de pe piata; folosim utilaje moderne si cele mai noi tehnologii in domeniu.

Pentru mai multe detalii referitoare la activitatea noastra, va rugam sa ne contactati, tinand cont de faptul ca veti beneficia de cel mai bun raport calitate – pret pentru toate lucrarile pe care le veti realiza cu compania noastra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu