luni, 5 august 2013

Case ecologice pentru orice buget

Constructorii devin din ce in ce mai constienti de importanta solutiilor ecologice pentru intretinerea locuintelor, de asemenea acestia ajuta si la reducerea poluarii planetei, scazand in acelasi timp costurile pe care trebuie sa le suporte locatarul.
Multi proprietari de case cauta solutii pentru a face case ecologice, poate fi din dorinta de a contribui la protejarea mediului inconjurator sau pentru a reduce costurile cu incalzirea sau racirea locuintei, pasii ce trebuie urmati sunt de obicei aceiasi. Vedem in continuare cateva sfaturi pentru orice buget.
Aproximativ 20% din energie iese prin crapaturile de la geamuri si usi, incearca sa izolezi pe cat posibil zonele prin care simti ca intra aer rece, foloseste banda de burete sau pune perne, vei simti diferenta.
Cea mai eficienta decizie pe care o poti lua este sa schimbi geamurile cu unele din termopan, preferabil de buna calitate, merita investitia avand in vedere ca le vei pastra cel putin 10 ani, vei observa o scadere a facturii cu incalzirea.
In perioada de vara incearca sa acoperi geamurile cu o folie de aluminiu pentru a nu lasa razele soarelui sa patrunda in incapere, acestea incalzesc obiectele cu care intra in contact, ca rezultat camera ramane calda o perioada lunga de timp.
O gradina verde are nevoie de multe resurse, de la sistemele de irigatii pana la fertilizatoarele care ajuta la cresterea florilor si gazonului, toate acestea au un impact negativ asupra mediului, dar si asupra facturii tale.



Un comentariu:

  1. Construirea unei case ecologice pentru un impatimit, si nu numai, este un vis devenit realitate

    RăspundețiȘtergere