luni, 24 iunie 2013

Ai grija de sistemul audio

Indiferent daca este vorba despre  o statie de amplificare, home cinema, mixer sau orice alt sistem audio  acestea au nevoie de ingrijire pentru a nu se deteriora mai repede decat ar avea in mod normal durata de viata. In caz ca nu le ingrijiti corespunzator va trebui sa cheltuiti bani pe inlocuirea lor sau reparatie, dar indiferent de alegere vor fi niste bani dati.

Pentru a proteja si mentine cat mai bine sistemul audio detinut nu trebuie sa il expuneti bruscarii sau lovirii in primul rand. Asezati-le pe o suprafata stabila iar daca este vorba despre transport asigurati-va ca sunt ambalate in cutii de carton si folie antisoc.
Reparatii sisteme audio 5.1

Curatarea sistemului de praf este de asemenea importanta. Locul in care acesta este amplasat trebuie sa fie departe de sursele de praf precum un geam sau balconul.

De asemenea sistemele audio nu trebuiesc expuse la soare si caldura excesiva deoarece se vor deteriora mecanismele din interior.

Tinand cont de aceste mici sfaturi cu siguranta veti prelungi viata sistemului audio dar si a altor electronice si electrocasnice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu